I. SCHIMB PRODUS PRIN INTERMEDIUL MAGAZINELOR FIZICE ALL SPORT STAR*

   Poti schimba pe loc produsul achizitionat cu un nou articol - cu conditia ca magazinul sa dispuna de stoc - fie cu o alta marime a produsului comandat initial, fie cu orice alt produs, in termen de 30 de zile calendaristice. Pentru a se putea realiza schimbul in magazinele fizice ALL SPORT STAR, este OBLIGATORIU sa prezinti factura pe care ai primit-o in colet sau bonul fiscal, iar valoarea produsului ales sa fie cel putin egala cu cea a produsului returnat.

   Pentru mai multe detalii, te rugam sa ne contactezi la numarul 0765 407 474 de luni pana vineri in intervalul orar 09.00 - 19.00; sambata in intervalul orar 09.00 - 17.00 & duminica in intervalul orar 09.00 - 14.00. 

II. RETUR ONLINE

Pentru returul online trebuie să trimiteți coletul împreună cu factura prin orice curier doriți fără ca produsul să fie purtat, cu plata expediției la expeditor.

Nu uita sa impachetezi produsele impreuna cu factura sau numarul comenzii. Te rugam sa ambalezi produsele asa cum ti-ar placea sa le primesti.

Adresa postala pe care te rugam sa o scrii pe colet: S.C. KLIGOR S.R.L., STR. STEFAN CEL MARE, nr 202, Tecuci, jud. Galati - All Sport.

 Dupa ce verificam ca produsele returnate corespund calitativ, procedura de restituire va fi demarata iar in maximum 30 zile lucratoarea vei primi banii in cont. 

Ne rezervam dreptul de a refuza restituirea contravalorii si returnarea produsului catre tine in cazul in care produsul nu corespunde calitativ.